DK Utrechtse HeuvelrugOver de kliniek

Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug is een kliniek die is gevestigd aan de Utrechtsestraatweg 159 in Rhenen, tussen Rhenen en Elst, aan de N225.

Dichtbij voor (huis)diereigenaren uit Veenendaal, Lienden, Ommeren, Kesteren, Ingen, Achterberg, Wageningen, Leersum, Amerongen en Driebergen-Zeist.

Hoe is Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug ontstaan? Wie zijn de mensen die er werken? Waar staan we voor? Welke behandelingen bieden we aan? En wat zijn onze tarieven? Antwoorden op deze vragen vindt je hier!

 

De kliniek

De kliniek

Een droom die werkelijkheid wordt...

Lees verder
Deskundig

Deskundig

Ons team is enthousiast en bevlogen. Onze deskundigheid en ruime ervaring, staat ons niet in de weg om continu nieuwe dingen te (willen) leren. Van elkaar en door het volgen van nascholingen.
Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder
Diervriendelijk

Diervriendelijk

Een zo aangenaam mogelijk bezoek aan onze kliniek voor jouw huisdier en voor jou. Dat vinden we belangrijk. En daarvoor doen wij ons uiterste best. Benieuwd naar hoe wij dat doen?

Lees verder
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Er is maar een aarde waar wij met zijn allen op moeten leven. Gelukkig worden we ons er steeds meer van bewust dat we zo zuinig mogelijk met deze aarde moeten omgaan. Wil je weten hoe wij ons steentje bijdragen?

Lees verder
Behandelingen

Behandelingen

Lees hier achtergrondinformatie over de behandelingen die we aanbieden om uw dier optimaal fit en gezond te houden.

Lees verder