DK Utrechtse HeuvelrugDe kliniek

In 2005 heeft Jan Bos dierenkliniek Berg&Bos opgericht om naast zijn werk als dierenarts in Ouwehand’s dierenpark ook honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en paarden te kunnen behandelen. Dit beviel hem zo goed, dat hij is gaan dromen over het starten van een grotere, moderne dierenkliniek elders in Rhenen. Een kliniek waar voldoende ruimte en mogelijkheden zouden zijn om allerhande dieren te kunnen behandelen.

Sommige dromen komen uit. Niet vanzelf. Jan heeft geruime tijd gezocht naar een geschikte locatie en naar een team om daadwerkelijk handen en voeten te kunnen geven aan de kliniek. De ideeën die zijn gevormd, zijn inmiddels uitgewerkt en voor een groot deel gerealiseerd. Jan heeft intussen ook zijn werkzaamheden als hoofddierenarts in Ouwehand overgedragen, om zich volledig te richten op de ontwikkeling van Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug.
Sinds december 2022 is de nieuwe kliniek op de Utrechtsestraatweg geopend!

Het team heeft flink geïnvesteerd in ruimte en faciliteiten. Hierdoor kunnen we complete eerstelijns diergeneeskunde bieden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor specialisaties als uitgebreide tandheelkundige zorg, orthopedie en chiropractie.

Én… mede door onze omheinde weide kunnen wij allerhande gedragstherapieën, gehoorzaamheidstrainingen en puppycursussen aanbieden.